29 päivää MM-jääkiekon alkuun – näiltä kanavilta näet kisat

MTV tarjoilee toukokuussa Tshekin Prahassa ja Ostravassa pelattavista jääkiekon MM-kisoista kokonaisvaltaisen kiekkoelämyksen. 

Kisojen kaikki 64 ottelua nähdään tuttuun tapaan MTV Total -paketin kanavilla. Samat lähetykset voi katsoa myös netissä MTV Katsomossa. Suomen ottelut, välierät ja mitalipelit esitetään myös vapaasti vastaanotettavalla MTV3-kanavalla. Lisäksi Radio Nova välittää selostukset kaikista Suomen otteluista. 

MTV Sport 1 on MM-kisojen pääkanava

Kisojen pääkanava on MTV Sport 1, jolla nähdään yhteensä 34 ottelua mukaan lukien kaikki Suomen ottelut, välierät ja mitalipelit. MTV Sport 1:llä Suomen ottelut selostaa viime vuosien tapaan Antero Mertaranta. Suomen alkusarjan pelit pelataan Ostravassa, CEZ Areenalla, jossa B-lohkossa pelaavat Leijonat kohtaavat Venäjän, USA:n, Slovakian, Norjan, Valko-Venäjän, Slovenian ja Tanskan.

MTV Sport 1 -kanavalla nähdään suorien ottelulähetysten lisäksi kattavat studio-osuudet tärkeimmissä peleissä, MM-uutiset sekä laajat MM-kisaraportit päivän tapahtumista. Viime vuodesta poiketen myös MTV Max esittää MM-kisoista peräti 26 ottelua suorana lähetyksenä. Neljä ottelua nähdään MTV Sport 2-kanavalla.

Radio Nova tarjoaa selostukset kaikista Suomen peleistä ja seuraa MM-kisatapahtumia tiiviisti mm. päivittäisissä Leijona-uutisissaan.

MM-kisat netissä

Netin välityksellä MTV Totalin MM-lähetyksiä voi seurata kokonaisuudessaan MTV Katsomon maksullisessa palvelussa. MTV Katsomossa on myös runsaasti ilmaista MM-kisamateriaalia.

MTV.fi seuraa MM-sivuillaan kisatapahtumia tiiviisti ja tarjoaa kattavan uutispalvelun sekä runsaasti videomateriaalia MM-kisoista.

Suomen ottelut myös MTV3:lla

Vapaasti katsottavia otteluita on myös tänä vuonna 12. MTV3:lla nähdään kaikki Suomen alkusarjan ottelut, välierät sekä mitalipelit. MTV3-kanavaa voi katsoa myös suoratoistona MTV Katsomossa. Selostajina MTV3-lähetyksissä ovat Mika Saukkonen ja Antero Mertaranta.

Tarkemmat tiedot kaikkien otteluiden selostajista, asiantuntijakaartista ja oheisohjelmistosta tiedotetaan 17.4.

Kaikki MTV:n MM-kisoja esittävät tv-kanavat ovat tarjolla kaikissa jakeluteissä myös HD-laadulla.

Huhtikuun A-maaottelut MTV Totalin kanavilla ja MTV Katsomossa

Euro Hockey Challenge: Sveitsi-Suomi

Ke 1.4. Sveitsi-Suomi (päättyi 4-1)

Pe 3.4. Sveitsi-Suomi, 16.40 MTV Sport 1

Euro Hockey Challenge: Suomi-Saksa

To 9.4. Suomi-Saksa, 18.30 MTV Sport 1

Pe 10.4. Suomi-Saksa, 18.30 MTV Sport 1

A-maaottelut (EHT) Suomi-Venäjä

To 16.4. Suomi-Venäjä, 18.30 MTV Sport 1

La 18.4. Suomi-Venäjä, 14.00, MTV Sport 1

A-maaottelut (EHT) Tshekki-Suomi

Ke 22.4. Tshekki-Suomi, 18.30 MTV Sport 1

Pe 24.4. Tshekki-Suomi, 19.00 MTV Sport 1 ja MTV 3 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja