Mainos

29.7.2004 Kasvispitsa (4 annosta)

Pohja:

  • 2 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl kasviöljyä
  • 3 dl vehnäjauhoja

Täyte:

  • 300 g tomaattimurskaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1½ rkl oreganoa
  • sipuli
  • porkkanaa
  • parsakaalia
  • punaista paprikaa
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 2 dl juustoraastetta

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita joukkoon suola, öljy ja vehnäjauhot. Kohota taikina ja kauli siitä uunipannun kokoinen pohja. Nosta pohja leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota.

Lisää tomaattimurskaan mausteet. Leikkaa porkkanat ja paprika suikaleiksi ja irrota parsakaalin nuput toisistaan. Pehmitä kasvikset öljyssä pannulla ja levitä ne tomaattimurskan päälle kohonneelle pohjalle. Lisää päälle juustoraaste. Paista 250°C 30 minuuttia.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.