Mainos

25 ruumista löydetty Algerian sieppauspaikalta - "todennäköisesti panttivankeja"

Algerian armeija on löytänyt islamistien hallussa olleelta kaasuntuotantolaitokselta 25 ruumista. Kuolleiden uskotaan olevan islamistien teloittamia panttivankeja, kertoo paikallinen Ennahar-televisio.

Tiedot perustuvat turvallisuuslähteisiin. Niiden mukaan ruumiit löytyivät, kun armeija on raivannut laitosta varmistaakseen sen turvallisuuden.

Armeija valtasi laitoksen eilen. Raivaustöiden arvioidaan vievän pari vuorokautta, sillä islamistit ehtivät miinoittaa rakennuksen.

Viestintäministeri Mohamed Said varoitti tänään, että selkkauksen uhrimäärä saattaa kasvaa. Algeria ilmoitti eilen, että neljä päivää kestäneessä selkkauksessa sai islamistihyökkääjien lisäksi surmansa ainakin 23 ulkomaalaista ja algerialaista.

Kriisin jäljiltä on edelleen kateissa runsaasti ihmisiä. Joukossa on muun muassa viisi norjalaista ja kymmenen japanilaista. Algerialainen silminnäkijä kertoi AFP:lle islamistien teloittaneen yhdeksän japanilaista.

Britannia on puolestaan vahvistanut, että kuolleiden joukossa on kolme brittiä. Kolmen muun britin ja yhden Britanniassa asuneen pelätään myös saaneen surmansa.

(MTV3 - STT -AFP Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.