Mainos

24.2 Poro-ossobucco

  • 12 poron potkakiekkoa
  • 1 porkkana
  • 1 sipuli
  • pala juuriselleriä
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 4-5 valkosipulin kynttä
  • 1 tl rosmariinia
  • ripaus kuivattua sientä
  • 7 dl vettä
  • 5 dl punaviiniä
  • suolaa
  • mustapippuria

Leikkaa potkakiekkoa ympäröivään kalvoon pienet viillot terävällä veitsellä. Pyöräytä poron potkakiekot suolalla maustetuissa jauhoissa ja ruskista padassa. Lisää pilkotut juurekset, murskatut valkosipulin kynnet sekä tomaattipyree ja kuullota hetki. Lisää mausteet, vesi ja viini ja anna hautua n. 1,5 tuntia. Osso-bucco on kypsää kun liha irtoaa ydinluun vierestä.

Tarjoa esim. perunamuusin, riisin tai pastan sekä juuresten kera.

Resepti: Alex Nurmi

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.