Mainos

18 vuotta vankina pidetyn Jaycee Dugardin sieppaajalle 431 vuoden tuomio

Yhdysvaltalainen tuomioistuin on langettanut pitkät vankeustuomiot pariskunnalle, joka piti sieppaamaansa tyttöä vankina 18 vuotta. Philip Garrido tuomittiin 431 vuoden ja hänen vaimonsa Nancy vähintään 36 vuoden vankeuteen.

Garridot sieppasivat 11-vuotiaan Jaycee Dugardin vuonna 1991. Dugard synnytti vankeudessa kaksi lasta Philip Garridolle.

Garridot pitivät Dugardia ja lapsia piilossa kotitalonsa takapihalla Kaliforniassa telttojen ja vajojen suojissa. Pariskunta jäi lopulta kiinni elokuussa 2009.

- Vihasin jokaista sekuntia niistä 18 vuodesta sinun takiasi ja niiden seksuaalisten perversioiden takia, joihin pakotit minut osallistumaan. Sinä varastit minun elämäni ja perheeni elämän, Jaycee Dugard sanoi Philip Garridolle lausunnossa, jonka Dugardin äiti luki oikeudessa.

Kalifornian osavaltio on myöntänyt Dugardille yli 16 miljoonan euron korvauksen tämän kärsimyksistä. Kun tapaus tuli ilmi, paikallista poliisia kritisoitiin ankarasti virheiden tekemisestä sieppaustutkimuksissa.

Jaycee Dugardin ja hänen nyt teini-ikäisten tyttäriensä nykyinen asuinpaikka on salainen. Viime kuussa eräs kirjakustantamo kertoi, että Dugard aikoo kirjoittaa kirjan vankeusajastaan.

(MTV3 - STT - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.