Mainos

18.3.2004 Gulassi (4 annosta)

Gulassi

Gulassi

  • 500 g naudan paistia
  • 4-6 perunaa
  • 1 iso sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 dl hillosipuleita
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl paprika jauhetta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tlk kuorittuja tomaatteja
  • rypsiöljyä
  • 5-6 dl lihalientä/ vettä
  • hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja pippuria
  • ranskankermaa tarjoiluun

Leikkaa paisti suikaleiksi ja kuori sekä paloittele perunat ja sipuli. Pilko myös paprika reiluiksi paloiksi ja valuta hillosipulit. Ruskista lihat ja kuullota sipulit sekä hienonnettu valkosipuli padassa. Lisää pataan paprikajauhe sekä tomaattipyree ja hauduta hetki. Lisää myös kuoritut tomaatit, paprika, hillosipulit sekä neste. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Hauduta 30-45 minuuttia, tarkista maku ja viimeistele persiljalla.

Resepti: Samuli Wirgentius/ Ruokala

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.