18.3.2004 Gulassi (4 annosta)

Gulassi

Gulassi

  • 500 g naudan paistia
  • 4-6 perunaa
  • 1 iso sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 dl hillosipuleita
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl paprika jauhetta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tlk kuorittuja tomaatteja
  • rypsiöljyä
  • 5-6 dl lihalientä/ vettä
  • hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja pippuria
  • ranskankermaa tarjoiluun

Leikkaa paisti suikaleiksi ja kuori sekä paloittele perunat ja sipuli. Pilko myös paprika reiluiksi paloiksi ja valuta hillosipulit. Ruskista lihat ja kuullota sipulit sekä hienonnettu valkosipuli padassa. Lisää pataan paprikajauhe sekä tomaattipyree ja hauduta hetki. Lisää myös kuoritut tomaatit, paprika, hillosipulit sekä neste. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Hauduta 30-45 minuuttia, tarkista maku ja viimeistele persiljalla.

Resepti: Samuli Wirgentius/ Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat