Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

18.10. Uunimakkara ja veneperunat

Julkaistu 18.10.2007 00:00

Uunimakkara

  • 1 HK:n sininen lenkki
  • 150 g mozzarellajuustoa
  • 4 rkl Aura-sinappia

Poista makkaroista kuori. Viillä makkaran pintaan koloja sentin välein. Lisää väleihin sinappia ja juustoviipaleita. Nosta uunivuokaan ja paista lenkki 175 asteisessa uunissa, kunnes pinta kauniisti ruskettunut ja lenkki on sisältä myös kuuma.

Veneperunat

  • 400 g perunoita
  • 2 sipulia
  • 100 g suppilovahveroita
  • 100 g pekonia
  • pari oksaa tuoretta rosmariinia
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

Pese perunat hyvin ja leikkaa veneen mallisiksi lohkoiksi. Keitä perunoita suolalla maustetussa vedessä hetki, kunnes vain vähän pehmenevät. Kaada vesi pois ja perunoiden kuivahtaa hyvin. Leikkaa sipulit renkaiksi ja halkaise suppilovahverot. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi ja paahda pannulla rapeaksi, siivilöi rasva pois. Sekoita uunipellillä perunat, sipulit, sienet, pekoni, rosmariinin lehdet ja oliiviöljy hyvin sekaisin. Mausta vielä pippurilla ja suolalla. Paahda kaikki 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia kunnes ovat rapeita.

Reseptit: Antti Vahtera

Lisää aiheesta:

Oletko tullut ajatelleeksi? Eläinsuojeluyhdistykseltä tärkeä muistutus lemmikin omistajilleVoiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmallaEnnennäkemätön jauheliha kauppoihinTämä ruoka houkuttelee suomalaiset risteilylle – nyt laivoille keksittiin uusi valttikorttiVaroitus: Älä polta tätä kynttilää!Kelan linjaus nosti tunteet pintaan – näin isoissa yrityksissä suhtaudutaan etätöihin
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:46
    Lemmikit

    Oletko tullut ajatelleeksi? Eläinsuojeluyhdistykseltä tärkeä muistutus lemmikin omistajille

  • Eilen18:58
    Influenssa

    Voiko Suomeen iskeä pahin influenssa kymmeneen vuoteen? Virusmuunnos huolettaa maailmalla

  • Eilen16:57
    Ruoka

    Ennennäkemätön jauheliha kauppoihin

  • Eilen15:33
    Ruoka

    Tämä ruoka houkuttelee suomalaiset risteilylle – nyt laivoille keksittiin uusi valttikortti

  • Eilen14:52
    Takaisinvedot

    Varoitus: Älä polta tätä kynttilää!