Mainos

17-vuotias tyttö myönsi sytyttäneensä bänditilan palon

Porvoolainen 17-vuotias tyttö on myöntänyt sytyttäneensä Porvoossa bänditilassa perjantaina riehuneen tulipalon, kertoo poliisi. Teon motiiviksi nuori nainen on kertonut erimielisyydet muiden nuorten kanssa.

Tytön ajatus sytyttämisestä syntyi poliisin mukaan paikan päällä.

- Voimme osoittaa jollain tavalla tiettyä tahallisuutta, sillä hänen tiedossa on ollut, että siellä on ihmisiä sisällä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Peter Fagerholm.

Fagerholm pitää tekoa erittäin harkitsemattomana, sillä nuorten ulospääsy palavasta talosta oli kiinni minuuteista. Palon syttyessä kaksikerroksisen rakennuksen sisällä oli 12 nuorta.

Suurin osa nuorista joutui hyppäämään toisen kerroksen ikkunoista ulos. Poliisin mukaan tyttö sytytti palon porraskäytävässä sijaitsevassa siivouskaapissa, joka sijaitsee talon alakerrassa.

- Ilmeisesti sytytystavara on ollut sellaista, joka on aiheuttanut laajan savunmuodostukseen yläkertaan, Fagerholm kertoo.

17-vuotiasta epäillään törkeästä tuhotyöstä ja vammantuottamuksesta, koska yksi henkilö loukkaantui lievästi pelastuakseen tiloista. Poliisi on ohjannut tytön sosiaali- ja terveydenhuollon puoleen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.