Mainos

15-vuotias hakattiin tajuttomaksi kännykän ja vitosen takia

Britanniassa viiden nuoren joukko hakkasi tajuttomaksi pojan kännykän ja rahojen takia.

15-vuotias Bobby Bedwell sai hyökkäyksessä vakavia vammoja päähänsä, kertoo Daily Mail. Iskut mursivat muun muassa pojan leuan. Hän menetti myös osan vasemman silmän näöstään pahoinpitelyn seurauksena.

- Olen yhä peloissani, eikä ulos lähteminen tunnu enää hyvältä. Haluan, että tekijät saataisiin kiinni, koska heidän tekonsa vaikuttaa nyt koko elämääni, Bobby kertoo.

Bobby oli ollut ulkona viiden ystävänsä kanssa, kun heidät yllätti pesäpallomailoin ja laudoin aseistautunut joukkio.

Bobbyn ystävät onnistuivat pakenemaan, mutta Bobby itse tuli hakatuksi. Pojan ollessa tajuttomana joukkio ryöväsi tältä tämän kännykän ja rahat - kaikkiaan viisi puntaa.

Tapauksesta järkyttynyt perhe on tuonut nyt julkisuuteen kuvia, joissa Bobbyn shokeeraavat vammat näkyvät. Perhe toivoo, että kuvat auttaisivat syyllisten löytämisessä

- Haluan, että ihmiset näkevät, mitä pojalleni tehtiin ja ajattelevat, että mitä jos tuo tapahtuisi heidän lapselleen. En tahdo, että kukaan joutuisi enää käymään tällaista läpi. Tämä on muuttanut Bobbyn elämän. Hän ei voi vieläkään puhua tai syödä kunnolla, Bobbyn isä Robert Bedwell kertoo.

- Tiedän, että maailma on nykyään rankempi paikka, mutta ei helpota yhtään, silloin kun kyseessä on oma poika - joka joutuu hyökkäyksen kohteeksi vain siksi että on väärässä paikassa väärään aikaan. Iljettää ajatella, että tämä tapahtui vain kännykän ja viiden punnan takia.

(MTV3)

Lue myös Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.