Mainos

15-vuotiaiden raiskauksesta epäilty vapaaksi odottamaan syyteharkintaa

Poliisin mukaan Rovaniemellä 15-vuotiaiden tyttöjen raiskauksesta epäiltyä miestä ei esitetä vangittavaksi. Hänet on vapautettu odottamaan teknisten tutkimusten valmistumista ja syyteharkintaa.

Tyttöjen mukaan hieman yli 30-vuotias mies raiskasi nämä hotellihuoneessaan keskiviikkona 3. elokuuta. Tytöt ilmoittivat asiasta poliisille neljän aikaan yöllä poistuttuaan hotellista. Kuulusteluissa mies on myöntänyt olleensa sukupuoliyhteydessä molempien tyttöjen kanssa. Raiskauksen hän kuitenkin kiistää.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä raiskaus ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Rangaistus raiskauksesta on vähintään yksi vuosi ja enintään kuusi vuotta vankeutta.

Poliisin mukaan tytöt menivät hotellihuoneeseen vapaaehtoisesti. Juttuun ei liity raiskauksen lisäksi muuta fyysistä väkivaltaa. Tarkempia tietoja tapahtumista ei kerrota julkisuuteen.

Epäillyllä ei ole rikostausta. Jos syyttäjä päättää syytteen nostamiseseta, juttu pyritään saattamaan käräjille mahdollisimman pian uhrien nuoren iän vuoksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.