Mainos

15-vuotiaat tytöt edelleen kadoksissa

Tampereelta tiistaina kadonneet 15-vuotiaat tytöt ovat edelleen kateissa. Poliisi on saanut tapauksessa vihjeitä, muttei ole pystynyt varmentamaan niiden luotettavuutta.

Poliisin vahvin epäily on edelleen, että tytöt ovat kateissa omasta halustaan.

– Olisi tosi hienoa, jos tytöt ilmoittaisivat vanhemmilleen, että kaikki on kunnossa, vaikka pysyisivätkin kateissa, sanoo rikoskomisario Pasi Mettälä Sisä-Suomen poliisista.

Poliisi kehottaa soittamaan välittömästi hätänumeroon, jos Annika Kupsuksesta ja Karoliina Pispasta tehdään havaintoja. 

Kupsuksesta tehtiin viimeinen havainto tiistaina 4.2. klo 15 Tampereella Lamminpään koulun ja hautausmaan läheisyydessä. Pispasta on viimeinen havainto Lamminpään yläasteelta noin kello 12. Tyttöihin ei ole saatu yhteyttä puhelimitse tai muulla tavoin. Poliisi on tehnyt useita tuloksettomia etsintöjä heidän tavoittamiseksi.

Annika Kupsus on 166 senttiä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on olkapäiden yli ulottuvat mustaksi värjätyt hiukset, vaalea juurikasvu. Hänellä oli katoamishetkellä jalassaan pitkävartiset nahkasaappaat, yllään kireät farkut sekä musta toppatakki, jonka kauluksessa on harmaata. Hänellä oli mukanaan iso musta käsilaukku.

Karoliina Pispa on 170 senttiä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on pitkät vaalearuskeat hiukset. Vaatetuksena Pispalla oli katoamishetkellä tummansiniset farkut, tummansininen, puoleen reiteen ulottuva toppatakki, jonka hupussa karvareunus, valkoiset tennarit. Mukana hänellä oli musta Puma-merkkinen olkalaukku.

Jos havaitset tyttöjä, ilmoita siitä välittömästi hätänumeroon 112. Poliisin mukaan on mahdollista, että tytöt ovat kaukana Tampereelta.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.