Mainos

15 vinkkiä unelmiesi kylpyhuoneeseen

Unelmiesi kotispa on vihdoin täällä, nyt sinun täytyy enää vain toteuttaa se. Näillä Style at Home -sivuston keinoilla se onnistuu.

1. Tiedä mitä haluat ja tee kylpyhuoneestasi tarkka suunnitelma, sillä se on tämänkin unelman saavuttamisessa kaiken A ja O. Oletko rönsyilevä romantikko vai haaveiletko simppelistä tunnelmasta? Valitse teema ja pidä siitä kiinni. Voit vaikkapa selailla sisustuslehtiä ja hankkia niistä hyviä ideoita.

2. Likaiset kaakelit ja pinttynyt pesuallas eivät ole kenenkään unelma. Huolehdi siis aivan ensimmäiseksi siitä, että kotisi pesutilat loistavat puhtauttaan.

3. Useissa kodeissa peilikaappi pitää pintansa, vaikka se ei aina ole kaikkein kaunein vaihtoehto. Nosta ruostunut komero alas ja korvaa se vaikkapa kultakehysteisellä peilillä - jo se yksistään muuttaa kylpyhuoneesi ilmettä.

4. Toinen edullinen ja ilmettä antava hankinta on kaunis kylpymatto ja lämpimät tohvelit. Mikään ei hemmottele enemmän kuin pehmeät tohvelit lämpimän suihkun jälkeen.

5. Loistavatko seinäsi tyhjyyttään? Pesutiloihinkin on tarjolla upeita siirtokuvia, joilla voit elävöittää kylpyhuoneesi tyyliä.

6. Jos pesutiloissasi on maalattuja pintoja, tarkasta niiden kunto. Hapertunut maali vaikuttaa sisustukseesi välittömästi, joten olisiko aika uusia pinta upealla värillä?

7. Harjat ja pesuaineet suihkun lattialla ja altaiden vieressä näyttävät epäsiistiltä. Hanki shampoille ja saippuoille telineet tai mieti uusia kylpyhuoneeseesi sopivia säilytysratkaisuja. Avohyllyille voit kerätä kauneimmat tavarat ja pesutarvikkeet. Joskus pelkästään komerot siivoamalla kaappitila tuplaantuu ja saat kaiken visusti piiloon.

8. Myös värimaailmalla on väliä. Ympäröi itsesi suosikkiväreilläsi tai valitse ne teeman mukaan ja toista värejä pyyhkeissä, suihkuverhossa ja muissa pesutilojen tekstiileissä.

9. Kaipaatko rannalle vai rakastatko järvimaisemaa? Taulut ja kehystetyt valokuvat eivät ole kiellettyjä kylpyhuoneessakaan.

10. Ovatko laatikostot ja kaapit jämähtäneet menneille vuosille? Uusilla ovinupeilla voit saada ihmeitä aikaan.

11. Kaipaatko rentouttavaa kylpykokemusta? Hanki kynttilöitä pesutiloihisi ja peseydy pelkässä kynttilänvalossa.

12. Tuntuuko tila ahtaalta? Katon maalaaminen vaaleammaksi kuin seinät avartavat huonetta. Kokeile vaikkapa kylmää vaaleasinistä tai vaaleansinistä sävyä, sillä ne värit myös raikastavat tilaa.

13. Kaipaatko ylellisyyttä? Pienillä kultaisilla yksityiskohdilla tuot glamouria pesutiloihin.

14. Tee suuri inventaario ja heitä pois kaikki, mitä et tarvitse. Liiallinen ja turha tavaramäärä luo sekavan vaikutelman.

15. Ylellisen pehmeät pyyhkeet ovat arjen luksusta, eivätkä maksa paljon. Hanki uudet raikkaat käsi- ja kokovartalopyyhkeet, joihin on ihana kietoutua.

Kuvat: Colourbox

MTV3/ styleathome.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.