15 vinkkiä: Tee juuri tästä päivästä unohtumaton!

Elämä on lyhyt, joten kannattaa miettiä, mitä sillä todella haluat tehdä. Lukaise läpi nämä viisitoista vinkkiä ja ehdit tehdä päivästäsi ikimuistoisemman vielä tänään!

Elä nykyhetkessä se kannattaa! Tee elämästäsi ikimuistoinen olemalla avoin, auttavainen ja myönteisin mielin. Nappaa vinkit talteen ja nauti elämästä!

Kokeile jotain uutta

Vaihtelevuus on elämän suola. Voit nähdä tai tehdä jotain miljoonia kertoja, mutta nähdä tai tehdä sen ensi kertaa vain kerran. Ensimmäisen kerran kokemukset jäävät yleensä mieleen loppuelämäksemme, joten ole avoin kokeilemaan uusia asioita.

Viihdytä itseäsi tosielämän kokemuksilla

Mahtavat muistot ovat seurausta kiinnostavista elämänkokemuksista. Laita siis televisio (tai tietokone) kiinni ja mene ulos. Ole vuorovaikutuksessa maailman kanssa, arvosta luontoa, huomioi elämän pienet ilot ja katso kuinka elämä kehittyy edessäsi.

Tee jotain mielekästä

Sitoudu mielekkääseen, merkitsevään projektiin. Tai tartu tehtävään, jonka olet halunnut tehdä jo pitkään, mutta et ole vielä saanut aikaiseksi. Elämä on lyhyt. Tänään on aika toimia!

Haasta mielesi ja kehosi

Opettele uusi taito. Ole luova! Aloita alusta – ei sen väliä, kuinka pienin askelin etenet. Laita itsesi koetukselle!

Keskity vähempään, mutta anna sille parhaasi

Hidasta. Kiinnitä huomiota siihen, mitä olet tekemässä. Älä tuhlaa aikaasi yhdentekeviin askareisiin. Sen sijaan keskity niihin asioihin, jotka todella ovat sinulle tärkeitä. Sitoudu täysillä tähän päivään.

Vastaa myöntävästi spontaaniin tilaisuuteen

Kaikkea elämässä ei voi suunnitella. Jotkut hienoimmista mahdollisuuksista koputtavat oveesi silloin, kun sitä vähiten odotat. Ole joustava, spontaani ja sano vain kyllä!

Taltioi päiväsi

Ota paljon kuvia. Pidä päiväkirjaa. Vuosien päästä nämä kuvat ja merkinnät auttavat sinua muistamaan upeita asioita menneisyydestäsi.

Hymyile ja asennoidu oikein

Elämässä tapahtuvat asiat eivät ole vain hyviä tai huonoja – tulos riippuu näkökulmastasi. Mitä ikinä tapahtuukaan, asiat päättyvät yleensä juuri niin kuin niiden on tarkoituskin. Joko menestyt tai opit jotain. Pysy myönteisenä: arvosta miellyttäviä seurauksia ja opi muista.

Ole luotettava – ja uskollinen itsellesi

Edesmennyt yhdysvaltalainen näyttelijä-laulaja Judy Garland sanoi kerran: "Ole aina mieluummin ensiluokkainen versio itsestäsi, kuin toisen luokan versio jostakusta muusta." Et voi elää hyvää päivää jonkun toisen kengissä. Ainoat kengät, joissa voit talsia, ovat omasi. Jos et ole oma itsesi, et todella elä – olet hädin tuskin olemassa. Epäaitona vietetty päivä ei tule olemaan ikimuistoinen.

Auta apua tarvitsevaa

Elämä antaa sinulle takaisin sen, mitä olet antanut muille. Kun vaikutat jonkun toisen elämään positiivisesti, se vaikuttaa myönteisesti myös omaan elämääsi. Tee jotain itseäsi suurempaa, auta jotakuta olemaan onnellinen tai kärsimään vähemmän. Se tulee olemaan palkitsevaa, usko pois.

Naura paljon!

Elämäsi ikimuistoisimmat hetket tulevat olemaan ne, jotka olet viettänyt iloisesti nauraen. "Nauru pidentää ikää" ei ole pötyä – myönteinen elämänasenne pitää sinut henkisesti ja fyysisesti terveempänä.

Anna anteeksi

Kaunan kantaminen on täydellistä onnellisuuden pois heittämistä. Jos joku elämässäsi ansaitsee toisen tilaisuuden, anna se hänelle. Jos sinun on pyydettävä anteeksi, tee se. Anna yhteiselle tarinallenne onnellinen loppu.

Tee jotain, mitä olet aina halunnut tehdä

Tartu pieneen unelmaan ja tee siitä todellinen. Miksi lykätä haaveita tuonnemmaksi?

Käyttäydy, kuin tänään olisi jo upea päivä

Tee näin ja päivästäsi tulee loistava. Vaikka monet uskovat käyttäytymisensä johtuvan tunteistaan, oikeastaan tunteet johtuvat käyttäytymisestä. Hyvä asenne johtaa hyviin kokemuksiin.

Elä nykyhetkessä

Tämä tiivistää aiemmat vinkit yhteen. Älä anna elämäsi lipua ohitsesi. Sen sijaan, että märehtisit menneisyyttä tai murehtisit tulevaisuutta, harjoittele olemaan ja elämään nykyhetkessä. Elämä on tässä ja nyt!

AVA

Lähde: Nedhardy.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja