Mainos

15 kaivostyöntekijää sai potkut tanssimisen takia

Australiassa kolmenkymmenen sekunnin pituinen video on maksanut 15 kaivostyöntekijälle heidän työpaikkansa.

Ryhmä Barmincon ja Hahn Electrical Contracting-yhtiön työntekijöitä on saanut potkut tehtyään oman versionsa netissä villinä leviävästä Harlem Shake-tanssista. Asiasta uutisoi muun muassa Courier Mail.

Työntekijät kuvasivat videonsa Harlem Shake -videonsa Agnew'n kultakaivoksessa. Työntekijöiden mukaan tilanteessa ei rikottu työturvallisuussääntöjä eikä tapauksesta aiheutunut vaaraa kenellekään.

Miehet erotettiin viikko sen jälkeen, kun heidän tekemänsä video julkaistiin YouTubessa. Barmincon työntekijöille langetettiin erokirjeessä lisäksi elinikäinen työkielto yhtiössä.

Myös toinen Harlem Shake -videointi on parhaillaan suurennuslasin alla. Yhdysvalloissa maan lentoturvallisuusviranomaiset tutkivat tapausta, jossa Frontier Airlinesin henkilökunta antoi matkustajien kuvata Harlem Shake -videon lennon aikana koneen käytävällä.

Netti-ilmiöksi nousseiden Harlem Shake -videoiden videoiden rakenne on aina samanlainen: yksi henkilö aloittaa tanssimisen ja puolessa välissä muut yhtyvät tanssiin. Usein tanssijat ovat myös pukeutuneet erikoisesti.

Potkut aiheuttanut video:

(MTV3 – STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.