Mainos

14-vuotias välitti huumeita koululaisille Sipoossa

14-vuotiaan koulupojan epäillään välittäneen hasista muille koululaisille Sipoossa. Itä-Uudenmaan poliisin mukaan hasiksen levittämisestä tai sen käytöstä epäiltyinä on kuulusteltu yli pariakymmentä ihmistä. Nuorin käyttäjäksi epäilty on 13-vuotias.

Poliisin mukaan jaetut hasismäärät ovat kymmeniä grammoja. 14-vuotiaan ohella levittämisestä epäillään kahta 17-vuotiasta poikaa, yhtä noin parikymppistä ja yhtä noin kolmekymppistä miestä. Kolmekymppisen epäillään myyneen myös huumeeksi luokiteltavia lääkkeitä.

Poliisin mukaan nuoret ovat hankkineet huumeita kolmekymppiseltä mieheltä tai Helsingistä. Niitä on levitetty ilmeisesti sekä koulussa että vapaa-ajalla.

Rikoskomisario Peter Fagerholmin mukaan vihje huumeiden käytöstä tuli koulumaailmasta. Hän ei halua täsmentää, mistä koulusta on kyse.

Alle 15-vuotiaat eivät joudu syytteeseen, vaan heidän asiansa hoitavat sosiaaliviranomaiset. Neljän välittäjän osalta syytteet on jo nostettu, ja tapaus käsitellään keväällä Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.