13 omituista addiktiota, jotka vain äidit ymmärtävät

Äitiyden myötä arki muuttuu täysin. Äitiys tuo mukanaan myös liudan omituisia addiktioita, jotka olisivat ennen lapsen syntymää vaikuttaneet pähkähulluilta.

Bailey Gaddis tunnustaa Scary Mommy -sivustolla kehittäneensä itselleen kasapäin kummallisia addiktioita, jotka vain toiset äidit voivat ymmärtää.

1. Lapsen eritteistä puhuminen. Niistä voi puhua loputtomasti kenelle tahansa, missä tahansa. Jopa sille pahaa-aavistamattomalle kaupan kassalle, joka erehtyy kysymään kuulumisia.

2. Lapselle lässyttäminen. Tarvitseeko tätä edes selittää?

3. Halpistavaran hamstraaminen. Jos muovikrääsä on tarjouksessa, sen on oltava hyvä sijoitus.

4. Ylimitoitettu pakkaaminen. Varavaippoja tarvitaan aina, ja tietysti varavaatteet. Lapsen kyllästymisen varalta mukana pitää olla myös kirjoja, leluja, tabletti, ehkä myös laturi. Puhumattakaan eväistä, jotain helppoa välipalaa, vettä, maitoa. Niin, ja lusikka, nenäliinoja, kosteuspyyhkeitä... ja hiuslenksuja, koska eihän vaippoja voi vaihtaa hiukset auki – hyi!

5. Reality-ohjelmat. Niitä katsomalla tuntee itsensä aina hyväksi äidiksi. Tai ainakin paremmaksi kuin moni muu.

6. Naistenlehdet ja viini. Toimii aina, yhdessä tai erikseen.

7. Kahvi, kahvi ja kahvi. Pohjattomalla santsikupilla, kiitos.

8. Lapseni pään haistelu salaa. Ehkä vähän friikkiä, mutta se tuoksu...

9. Nettishoppailu. Lasten kanssa vaatekauppaan – ei ikinä.

10. Äitiysblogit. Hyvät ja huonot, molemmille on tilausta.

11. Vauvapalstat. Ja mitkä tahansa niihin liittyvät kommenttiketjut, ai että.

12. Herkkujen syöminen salaa. Pienten lasten kanssa sitä oppii, että herkut kannattaa syödä salaa kylpyhuoneessa, niin ei tarvitse jakaa.

13. Sinkkuystävien kyttääminen. Sinkkuystävien deittielämää seuraamalla saa edes jollain tasolla kokea vielä sitä taakse jäänyttä sinkkuelämää. Samalla voi olla tyytyväinen siitä, ettei tarvitse elää sitä aikaa enää uudelleen.

Lähde: Scary Mommy

***

Lue myös:

    Uusimmat