12-vuotias Victor teki läksyt katulampun alla, koska kotona ei ollut sähköä – liikemies lupasi rakentaa talon: "Kiitos kaikesta"

Perulaisen pojan innostus opiskeluun kiinnitti bahrainilaisen liikemiehen huomion. Mies rakentaa pojalle parhaillaan uutta kotia.

12-vuotias Victor Angulo nähtiin CCTV:ssä maaliskuussa. Hän teki läksyjään istuen katulampun alla Mochen kaupungissa, sillä hänen kotonaan ei ole sähköä.

Video pojasta tekemässä kotiläksyjä kadulla, levisi nopeasti Instagramissa ja kiinnitti liikemies Yaqoob Mubarakin huomion niin syvästi, että hän lensi viime kuussa Peruun tapaamaan pojan perheineen.

Hän palasi Mocheen viikonloppuna aloittaakseen talon rakentamisen Victorin perheelle. Mies on luvannut viedä Victorin ja hänen äitinsä Bahrainiin loppuvuonna.

– Tämä lapsi tulee tekemään historiaa, hän tulee olemaan suuri menestystarina kaikille maailman lapsille, Mubarak sanoi.

Mubarak osti 15 tietokonetta, jotka hän lahjoitti Victorin luokalle. Hän on myös luvannut antaa rahaa perheelle, jotta he voivat perustaa oman yrityksen. Lisäksi hän lahjoitti Victorin liikuntarajoitteiselle ystävälle pyörätuolin.

– Haluan kiittää sinua kaikesta, mitä teet hyväksemme, Victor sanoi Mubarakille. 

Mubarakille myönnettiin Mochen kaupungin avain. Kaupunki sijaitsee noin 550 kilometrin päässä Limasta.  

Lue myös:

    Uusimmat