12-vuotias tyttö hukkui Bodominjärveen

Tytön 14-vuotias isosisko vajosi myös veden alle. Hän on yhä sairaalassa kriittisessä tilassa. 8-vuotiaan lapsen pelätään hukkuneen myös Helsingin Vuosaaressa.

12-vuotias tyttö on hukkunut Bodominjärvellä sijaitsevalla Oittaan uimarannalla. Myös tytön 14-vuotias isosisko vajosi samalla rannalla pinnan alle.

Hätäkeskus sai hälytyksen ihmisen pelastustehtävästä hieman puolenpäivän jälkeen, kun kaksi nuorta oli vajonnut pinnan alle uimarannalla. Sisarukset löydettiin vedestä elottomina noin 20 metrin päästä rannasta.

Pelastuslaitoksen mukaan isosisko saatiin pinnalle jo ennen pelastushenkilökunnan tuloa paikalle. Sisaruksista nuorempi löydettiin pelastuslaitoksen sukeltajien toimesta vasta noin tunnin etsintöjen jälkeen.

Molempia turman uhreja yritettiin elvyttää paikan päällä. Heidät siirrettiin ensihoidon jälkeen Helsingin Lastenklinikalle jatkohoitoon.

Tytöistä nuorempi menehtyi myöhemmin sairaalassa. Toinen tytöistä on edelleen kriittisessä tilassa.

Suositulla uimarannalla oli tapahtuma-aikana runsaasti ihmisiä. Tyttöjen äiti ja pikkuveli olivat tapahtuman aikaan uimarannalla. Uimarannalla oli päivystämässä myös Espoon kaupungin rantavalvoja.

Tapahtumaa tutkitaan Espoon poliisin väkivaltarikosyksikössä.

Lapsen pelätään hukkuneen myös Helsingin Vuosaaressa

Sukeltajat ovat etsineet vielä iltayhdeksän aikoihin veden alle painunutta 8-vuotiasta Kallahden uimarannalla Itä-Helsingissä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen puoli kuuden aikoihin. Paikalla oli sukeltajien lisäksi poliisivene ja -partio.

Isoisä hukkui Inkoossa

Lastenlasten kanssa uimassa ollut noin 60-vuotias mies on hukkunut Inkoossa Maggböle träsk -järveen.

Pelastuslaitoksen hälytti paikalle miehen puoliso yhden aikaan iltapäivällä. Hän kertoi miehensä vajonneen veden alle.

Sukeltajat löysivät miehen kuolleena reilun puolen tunnin kuluttua hälytyksestä.

Oulussa löytyi hukkuneen ruumis

Oulussa on puolestaan löydetty viime perjantaina hukkuneen miehen ruumis. Ruumis löytyi Merikosken voimalaitoksen siilosta. Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen yksiköt nostivat ruumiin aamupäivällä.

23-vuotias oululainen mies oli lähtenyt hakemaan jokeen joutunutta rantapalloa Tuiran uimarannalla viime perjantaina. Hetken kuluttua mies vajosi veden alle, eikä häntä enää löydetty. Pelastuslaitoksen sukeltajat etsivät miestä kahden tunnin ajan.

Pelastuslaitoksen mukaan joen voimakas virta ehti kuljettaa miehen ruumiin kauemmaksi tapahtumapaikalta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat