12 ruokalajin gourmet-illallinen säilyketölkissä – söisitkö tämän?

Amerikkalaisen muotoilijan tuore projekti irvailee säilykeruokakulttuurille.

Amerikkalainen suunnittelija Chris Godfrey näpäyttää tuoreella teoksellaan säilykeruokavalmistajia. Godfreyn luomaan säilykepurkkiin on ahdettu sisään kätevä 12 ruokalajin gourmet-illallinen. Godfreyn mukaan säilykepurkkien sisältö ei useimmiten eroa suuresti eri valmistajien välillä, mutta erilaisilla tempuilla ja markkinointikikoilla asiakas huijataan kuitenkin uskomaan suuriin eroihin.

– Valmistajat tinkivät usein laadusta tehdäkseen voittoa. Vaikka sisältöä todellisuudessa karsitaan, tuote myydään markkinointilauseella "50 prosenttia enemmän", Godfrey kirjoittaa.

Godfreyn 12 ruokalajin säilykeillallinen tarjoaakin tavalliselle kuluttajalle mahdollisuuden syödä kuin kuninkaallinen – ilman järjetöntä tiskivuorta. Tästä säilykeillallisen kerrokset muodostuvat:

– Valikoima paikallisia juustoja ja hapanleipää
– Pikkelöityä Kobe-härkää ja hiillostettua mansikkaa
– Ricotta-raviolia ja munankeltuaista
– Siitakesieniä ja täytettyjä paprikoita
– Tryffelivoissa haudutettua ruijanpallasta kookosohukaisessa
– Villiyrttirisottoa, prosciuttoa ja parmesaania
– Ranskalaista sipulikeittoa, tuoretta timjamia ja gruyerejuustoa
– Paahdettua porsaanvatsaa ja sellerinjuuripyrettä
– Väliraikastaja: päärynä-inkiväärimehua
– Naudan kyljyspihvi ja sareptansinappia
– Vaniljaista piirakkaa, maitojäätelöä ja vaniljalastuja
– Ranskalaista canele-leivosta, ohramallasta ja hasselpähkinälattea

Lähde:Foodbeast

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat