12,3 kiloa laihtunut Johanna: Uudet rinnat ja kauneuskirurgiaa?

Tällä viikolla Helmen Keventäjät-blogisti Johanna tuumaa, että ymmärtää rajusti laihtuneita ihmisiä, jotka turvautuvat plastiikkakirurgin apuun.

Helmen Keventäjät-blogissa etsitään kevyempää elämää ja pysyviä elämäntapamuutoksia. Kahdeksan naista ja kaksi miestä testaavat Keventäjät-palvelua puolen vuoden ajan ja raportoivat kokemuksistaan Helmen Keventäjät-blogissa.

Johanna: Ymmärrän miksi monet hakevat apua plastiikkakirurgilta

”Tuntuu tuo raskauksien jälkeinen kengurupussi imaisseen rasvan niin sitkaasti sisuksiinsa, että aivan turhauttaa. Olen monesti miettinyt, että minkähän verran minä laihdun ja minkä verran iho palautuu? En kuitenkaan ole enää niin nuori ja takana kaksi raskautta ja imetystä sekä ylipainoa kymmenen vuoden edestä, ellei enemmänkin. Vitsailin miehelle vuosia sitten, että jos me joskus saadaan lapsia ja minä imetän, niin sitten ostat mulle uudet tissit! Mutta ihan vakavasti olen nyt miettinyt asioita, kun vartaloani peilistä katselen. Miltähän se näyttäisi jos sille kirurgin veistä näyttäisi? Löytäisin paljon paikkoja, joita voisi kiristää ja napsaista ylimääräistä pois ja vastaavasti myös vähän täyttää En usko, että mulla ois koskaan kanttia lähteä mihinkään kosmeettiseen leikkaukseen, mutta pystyn kyllä täysin ymmärtämään miksi monet hakevat apua plastiikkakirurgilta.”

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja