Mainos

11-vuotias tyttö jäi suojatiellä kevytmoottoripyörän alle – poliisi epäilee tytön juosseen punaisia päin

Poliisi epäilee, että kevytmoottoripyöräilijä ajoi 11-vuotiaan tytön yli Meilahdessa keskiviikkona kolmen aikaan iltapäivällä.

Poliisin mukaan tyttö lähti ylittämään suojatietä liikennevalojen ollessa punaisina. Tyttö oli ilmeisesti yrittänyt ehtiä raitiovaunuun ja hän lähti ylittämään suojatietä juosten valojen ollessa punaisina.

Kevytmoottoripyöräilijä puolestaan kiihdytti risteyksessä ehtiäkseen suojatien yli valojen ollessa keltaisina.

Poliisi kehottaa kaikkia kuuliaiseen liikennekäyttäytymiseen, etenkin nyt syksyllä, kun uudet pienet koululaiset aloittavat koulumatkansa.

– Ei kannata koskaan lähteä juoksemaan suojatien yli punaisilla. Vihreidenkin valojen palaessa kannattaa aina katsoa, ettei autoja ole näkyvissä, ennen kuin lähtee ylittämään tietä. Myös pienten lasten vanhempien ja kaikkien muidenkin kannattaa kiinnittää huomiota omaan liikennekäyttäytymiseen ja varmistaa, että omalla käytöksellään antaa hyvän esimerkin lapsille ja aikuisillekin, rikoskomisario Sakari Harju Helsingin poliisista muistuttaa.

Poliisi tutkii tapausta kevytmoottoripyöräilijän osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vamman tuottamuksena ja tytön osalta liikennerikkomuksena.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.