11-vuotias toi kouluun aseen ja 400 ammusta – jo neljäs käsittämätön tapaus lähipäivinä

Yhdysvalloissa on pidätetty 11-vuotias koulupoika murhayrityksestä epäiltynä. Poika toi kouluun käsiaseen ja 400 ammusta. Pojalla kerrotaan myös olleen mukana useita veitsiä.

Tapaus sattui eilen Vancouverin kaupungissa Washingtonin osavaltiossa.

– Koulu oli suljettuna noin kahden tunnin ajan sillä aikaa kun poliisit olivat kampuksella. Tapauksen yhteydessä ei tullut loukkaantumisia, poliisi kertoo tiedotteessa.

– 11-vuotias miespuolinen henkilö oli kuulusteltavana ja myöhemmin hänet pidätettiin murhayrityksestä epäiltynä.

Yhdysvalloissa on sattunut aiemmin tällä viikolla jo kolme kohtalokasta asevälikohtausta, jossa on ollut mukana kouluikäisiä.

Maanantaina Nevadassa 12-vuotias poika ampui kuoliaaksi opettajan ja haavoitti kahta oppilasta. Poika surmasi tämän jälkeen itsensä.

Tiistaina Kaliforniassa poliisi ampui 13-vuotiaan pojan, joka oli kantanut ilmakivääriä. Poliisien mukaan ase oli näyttänyt rynnäkkökivääriltä. Poliisit olivat käskeneet poikaa pudottamaan aseen ja pian tämän jälkeen ampuneet useita laukauksia osuen poikaan useita kertoja.

Massachusettsissa 14-vuotiaan pojan epäillään surmanneen 24-vuotiaan opettajan keskiviikkona. Poliisi löysi koulussa sijaitsevasta wc-tilasta verta ja myöhemmin naisopettajan ruumiin läheisestä metsästä.

(MTV3 – AFP)

Lue myös:

    Uusimmat