Mainos

11-vuotiaan yliajosta epäilty on vangittu

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut 11-vuotiaan tytön yliajosta epäillyn miehen. Mies vangittiin todennäköisin syin epäiltynä muun muassa törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Vangitsemiskäsittelyyn saapunut mies oli rauhallinen eikä juurikaan vilkuillut ympärilleen. Hän oli vetänyt vihreän ulkoilutakin hupun päähänsä, mutta kasvojaan hän ei peitellyt. Oikeus käsitteli vangitsemisasian suljetuin ovin.

Poliisi haluaa pitää epäillyn vangittuna, koska jutun esitutkinta on vielä alkuvaiheessa.

– Erityisenä edellytyksenä vangitsemiselle oli sotkemisvaara, kertoi jutun tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Toni Uusikivi käsittelyn jälkeen.

Uusikiven mukaan poliisi kuulee seuraavaksi todistajia.

– Toivomme edelleen yleisöltä lisää havaintoja auton liikkeistä. Jonkun verran havaintoja on tullut ja niiden osalta tutkintaa jatketaan, Uusikivi sanoo.

Mies vastusti vangitsemista, mutta muutoin hän on kertonut poliisille avoimesti tiistai-illan tapahtumista. Mies muistaa törmänneensä ihmiseen Viikintiellä. Hän on kertonut poliisille, että hän meni paniikkiin tilanteessa.

– Tarkkaa tekoaikaa ei vielä valitettavasti ole tiedossa. Sen osalta todistajien kuulemiset ovat vielä kesken, Uusikivi sanoo.

Miestä epäillään lisäksi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, liikennepaosta tieliikenteessä ja törkeästä rattijuopumuksesta. 25-vuotiaalla miehellä on mittava rattijuopumushistoria.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.