11- ja 12-vuotiailla koulutytöillä saatanallinen suunnitelma – aikoivat surmata tovereitaan ja juoda heidän vertaan päästäkseen helvettiin

Koulutytöillä saatanallinen suunnitelma – aikoivat surmata tovereitaan päästäkseen helvettiin 1:19

Yhdysvaltain Floridassa on paljastunut tapaus, jossa kahden lapsen epäillään valmistelleen paholaisen motivoimaa henkirikosta. Tyttökaksikon epäillään aikoneen surmata koulutovereitaan. Makaaberin suunnitelman taustalla oli tyttöjen halu päästä kuoltuaan helvettiin, kertoo ABC15-uutiskanava.

11- ja 12-vuotiaan tytön suunnitelma paljastui, kun heidät löydettiin kesken koulupäivää koulun vessasta viinilasin kanssa. Lasi herätti epäilykset alkoholin nauttimisesta, ja tytöt toimitettiin rehtorin kansliaan.

Siellä tyttöjen hallusta löydettiin teräaseita, mukaan lukien pizzaleikkuri ja suurehko keittiöveitsi.

Kaksikko paljasti aikomuksekseen surmata vessaan saapuva nuorempi koulutoverinsa. Tytöt kertoivat poliisille olevansa saatananpalvojia, ja aikoneensa juoda uhrien verta pikarista. Lisäksi he olivat keskustelleet uhrien lihan syömisestä ja ruumiinosien jättämisestä koulun sisäänkäynnille.

Tyttöjen tarkoituksena oli viranomaisten käsityksen mukaan tappaa itsensä teon jälkeen. Tekemiensä rikosten ansioista he toivoivat varmistaneensa pääsynsä helvettiin, jossa voisivat olla saatanan kanssa.

Tytöt pidätettiin diabolisten aikomustensa vuoksi.  

Lue myös:

    Uusimmat