Mainos

11 000 autoiljaa sai virhepostia

Ajoneuvorekisterin sovellusvirhe aiheutti eilen ja tänään melkoisen soittorumban Ajoneuvohallintokeskukseen. Noin 11 000 autoilijaa on saanut keskuksesta virheellisen ilmoituksen, jonka mukaan heidän autonsa tullaan poistamaan ajoneuvorekisteristä käyttämättömyyden vuoksi.

Ajoneuvohallintokeskus on lähettänyt oikaisukirjeen kaikille virheellisen tiedon saaneille, kertoi erityisrekisteröintiyksikön päällikkö Juha Virolainen torstaina. -Ajoneuvorekisterissä on ilmennyt sovellusvirhe, joka on laskenut väärin vuosilukuja, Virolainen pahoitteli. Listalle olisi pitänyt poimia vain katsastamattomat ajoneuvot, mutta nyt sinne ovat joutuneet myös ajoneuvot, jotka on jo katsastettu.

Virheellinen ajo tapahtui loppiaismaanantaina ja kirjeet postitettiin tiistaina. -Kaikki virheellisen kirjeen saaneet poimittiin rekisteristä ja heille lähetettiin keskiviikon ykköspostissa oikaisukirje. -Virheellinen ilmoitus ei vaadi asiakkaalta mitään toimia. Ajoneuvotiedot ovat rekisterissä täsmälleen oikein, Virolainen vakuutti.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.