100 kilon huumelasti paljastui – maajoukkuepelaaja jäi nalkkiin

Martiniquen jalkapallomaajoukkueen pelaaja Jean-Emmanuel Nédra on jäänyt kiinni kumppaninsa kanssa yli 100 kilon kokaiinilastin kanssa, kertovat muun muassa uutistoimisto AFP ja Le Parisien.

29-vuotias Nédra ja hänen kumppaninsa matkalaukuista löytyi yli 100 kiloa kokaiinia, ja kaksikko pidätettiin sunnuntaina Pariisissa Charles de Gaullen kansainvälisellä lentoasemalla. 

Pariskunta esiteltiin keskiviikkona tutkintatuomarille ja Nédra asetettiin tutkintavankeuteen, kun taas hänen kumppaninsa vapautettiin oikeuden valvonnan alla.

Tapausta on kommentoinut paikalliselle medialle myös Nédran edustama martiniquelaisseura Aiglon du Lamentin.

– Tietämättä hänen osallisuutensa asteesta, saimme tietää, että yksi pelaajistamme pidätettiin Roissyssa huumeiden salakuljetuksesta, seura kertoi.

– Olkaamme vahvempia kuin koskaan ja yhtenäisiä jatkaaksemme koulutustyötämme urheilun kautta, taistellaksemme tätä vitsausta vastaan ja suojellaksemme ja varoittaaksemme nuoria näistä riskeistä, seurauksista ja väärinkäytöksistä.

0:49
Video syksyltä 2022: Suomeen tuotiin erityisen vahvaa kokaiinia sombreroissa ja cowboy-hatuissa.

Jean-Emmanuel Nédra on edustanut Martiniquen jalkapallomaajoukkuetta yli 10 vuotta. 

Martinique on Ranskan merentakainen departementti ja hallintoalue Länsi-Intiassa Karibianmerellä. Sen jalkapallomaajoukkue on Concacafin (Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen jalkapalloliitto) jäsen, mutta ei Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan jäsen.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja