Mainos

100 000 dollaria putosi kadulle: "Ihmiset olivat kuin piraijoita"

Tavallisia kaduntallaajia on kohdannut miellyttävä yllätys Ohion osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Paikallisen median mukaan arvokuljetusautosta putosi nimittäin laukku, joka sisälsi yli 100 000 dollaria eli liki 75 000 euroa. Pudotessaan kassi repesi ja setelit valtasivat kadun Whitehallin kaupungissa.

Arvokuljetusauton kuljettaja ei huomannut vahinkoa, vaan ajoi tyynesti matkoihinsa. Sen sijaan ohikulkijat ryntäsivät rahojen perään.

- Ihmiset hyppäsivät pois autoistaan, kertoi eräs silminnäkijä NBC4-uutiskanavalle. - Se näytti siltä kuin joku olisi heittänyt kaloja piraijajoukolla, joka ei ole syönyt todella pitkään aikaan. Se oli hassu näky.

Toisen silminnäkijä kuvaili kadulla vallinnutta tunnelmaa ”epätodelliseksi”, kun nauravat ihmiset yrittivät haalia mukaansa mahdollisimman paljon seteleitä.

Lopulta läheisen kukkakaupan työntekijät auttoivat poliisia keräämään jäljellä olevat rahat laatikoihin. Jotkut ihmiset myös palauttivat keräämänsä setelit poliisiasemalle.

Suurin osa rahoista on kuitenkin edelleen kateissa, sillä vain noin 10 500 dollaria (vajaa 8000 euroa) on toistaiseksi löydetty.

- Toivomme, että ihmiset toimivat oikein, toteaa ylikonstaapeli Randy Snider Whitehallin poliisista.

Paikallinen poliisi on tutkinut myös turvakameroiden kuvanauhoja ja kännykkäkameroilla otettuja kuvia saadakseen selvitettyä seteleitä keränneiden ihmisten henkilöllisyydet.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.