Mainos

10-vuotias MTV3 Internet Suomen suosituin

Kymmenen vuotta täyttävä MTV3 Internet pohjaa menestyksensä hyvään sisältöön.

MTV3:n Internet-sivusto täyttää tänään 10 vuotta. MTV:n, Nokian ja Tekesin yhteistyönä perustettu nettipalvelu on kymmenen vuoden aikana noussut Suomen suosituimmaksi verkkomediaksi. MTV3 Internetissä käy tällä hetkellä viikoittain yli 1,4 miljoonaa kävijää.

MTV3.fi:n ensimmäisinä vuosina Internet oli suuren yleisön keskuudessa vielä tuntematon media. Palvelun tekijöilläkään ei ollut selkeää kuvaa verkon toimintamahdollisuuksista tai siitä, kuinka merkittävä media netistä kymmenen vuoden aikana oli tulossa.

Ensimmäiset vuodet olivat rajua visiointia. Tekijöiden tavoitteena oli tarjota hyvää sisältöä Internetissä, jota siihen aikaan käyttivät lähinnä yliopistot ja korkeakoulut. Keskeisin rooli MTV3.fi:n sisällössä oli uutisilla. Tavoite oli, että uutisia voisi seurata myös muualta kuin televisiosta. Suhteellisen nopeasti palvelun sisältö laajennettiin kattamaan myös televisiokanavan muu sisältö.

-Palvelun lähtökohtana on alusta alkaen ollut se, että asiakasta kiinnostaa laadukas ja luotettava sisältö ajasta ja paikasta riippumatta. Nykyajan sisältöä tehdään monimediaympäristössä, jolloin samat sisältöaiheet tarjotaan kävijöille sekä netin, tekstikanavan että mobiilin kautta, kertoo MTV Interactive Median johtaja Carina Stenvall.

-Netin pioneerien visio ja strategia olivat oikeita. Hyvä sisältö on edelleen MTV3 Internetin menestyksen perusta, Stenvall summaa. -Jatkossa yhä enemmän myös käyttäjät itse tuottavat sivuille omaa sisältöä, mikä osoittaa sen, että kuluttaja on kiinnostunut, aktiivinen ja osallistuva.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 09.11.2005)

Katso Netti-tv:stä myös

(Huomenta Suomi 09.11.2005)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.