Mainos

10 vinkkiä onnistuneeseen flirttailuun

Haluatko flirttailla miehelle, mutta koko ajatus flirtin toteuttamisesta tuntuu siltä kuin olisit lähdössä juoksemaan miinakentälle? Poimi vinkin ja muuntaudu flirttivirtuoosiksi!

Ihmissuhdeasiantuntija Pam Spurr paljastaa kymmenen vinkkiä flirttailuun, joilla et voi epäonnistua.

1. Flirttailun pointti on pitää hauskaa ja mahdollisesti löytää kumppani, ei välttämättä juuri sitä täydellistä loppuelämän kestävää rakkautta. Kun muistat tämän, et ota itseäsi liian vakavasti tavatessasi potentiaalisen tyypin.

2. Asenne ratkaisee! Kuvittele itsesi huippuflirttailijana. Ajattele yksityiskohtaisesti viime kertaa, jolloin flirttailit onnistuneesti. Pidä tämä ajatus upeasta itsestäsi mielessäsi kun lähdet viettämään iltaa.

3. Treenaa kehonkieltäsi. Tutkimukset vahvistavat, että miehet tsekkaavat nopeasti potentiaalisi katselemalla vartaloasi ja sitä kuinka kannat itsesi. Ota ryhdikäs asento, vie olkapäät taakse ja näytä naiselliset muotosi – itsevarma kehonkielesi viehättää häntä.

4. Luo rento ilmapiiri. Upea flirttaaja saa ihmiset ympärillään tuntemaan itsensä ihaniksi. He haluavat lisää! Älä koskaan ilmesty paikalle stressaantuneena, vaan suunnittele jo edellisenä iltana mitä laitat päällesi. Kävele paikalle itsevarmana, avoimella hymyllä varustettuna ja valmiina nauramaan.

5. Kohdista valokeilasi häneen. Jos sinua hermostuttaa jutella hänelle, tähtää spottivalosi häneen. Kysy häneltä kysymyksiä, jotka tekevät hänestä huomion keskipisteen. Se ottaa huomion pois sinusta ja hetken aikaa juteltuanne tunnet olosi jo rennommaksi ja hermoilu jää vähemmälle.

6. Ovela toistotekniikka. Kannattaa ehdottomasti käyttää toistokikkaa, joka saa hänet tuntemaan että todella kuuntelet häntä (tietysti sinun pitäisi kuunnella häntä muutenkin!). Kun hän sanoo jotain, toista välillä – tähän tyyliin: "Sinä siis todella tykkäät Volbeatin uudesta levystä?" Tämä saa sinut vaikuttamaan superviehättävältä.

7. Tiedosta ruokailutapasi. Ruokahalusi ja tapa, jolla syöt voi olla hyvin flirttaileva. Hän yhdistää hyvän ruokahalun seksinnälkään, joten älä sörki ruokaasi kuin pikkulintu. Käytä syödessäsi sensuellisti huuliasi, suutasi, silmiäsi ja sormiasi. Näin herätät halut hänen alitajunnassaan.

8. Ääni sen kertoo! Tutkimukset osoittavat matalamman (mieluummin kuin kimeän) äänensävyn ja hitaamman puhetahdin olevan viehättävämpää ja flirttailevampaa. Varmista, ettei hermostuneisuutesi näy kimityksenä!

9. Muista silmäpelin tärkeys. Tutkimusten mukaan jo kahden sekunnin katsekontakti riittää näyttämään kiinnostuksesi. Ja flirttailu on nimenomaan kiinnostuksen näyttämistä! Pidä katsekontaktisi tarpeeksi pitkänä saadaksesi hänelle viestin perille – mutta älä niin pitkänä, että näytät tuijottavan häntä liian tiiviisti.

10. Puhu suoraan. Olet flirttaillut hienovaraisesti, joten et näytä epätoivoiselta. Entä jos hän ei ole vieläkään tajunnut kiinnostustasi? Katso häntä suoraan silmiin, hymyile itsevarmasti ja kysy haluaisiko hän lähteä joskus kahville.

AVA

Lähde:Thesun.co.uk

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.