10 käytännönläheistä vinkkiä parempaan seksiin

Huffingtonpost.co.uk-sivusto kokosi käytännönläheiset vinkit parempaan seksiin.

Haluatko oppia tuntemaan kumppanisi paremmin ja löytää avaimet yhteiseen onneen makuuhuoneessa? Nämä käytännönläheiset vinkit opastavat sinut hyvän seksin saloihin.

Ota rauhallisesti

Kiirehditkö turhaan? Pakkomielteemme tavoitella kliimaksia. Seksuaalinen kliimaksi, jonka saamme hitaasta nautinnosta voi olla paljon voimakkaampi kuin pikaisesti suoritettu toimitus - rentoudu ja nauti kyydistä!

Käytä käsiäsi

Kätesi ovat parhaat työkalut stimulaatiota varten - voit kontrolloida niiden avulla vauhtia ja intensiviteettiä.

Fantasioi

Parantakaa kommunikaatiotaitojanne jakamalla fantasianne toistenne kanssa -.saatat yllättyä kuinka paljon hän pitää siitä.

Kokeilkaa uusia asioita

Älä pelkää kokeilla uusia asioita ja tapoja miellyttää toisianne. Läheisyyden ylläpitäminen on terveellistä, rutiinit ja tylsyys tappavat intohimon.

Jättäkää maailma taaksenne

Pyristele eroon häiritsevistä ajatuksista kun nautit seksistä. Jätä maailma taaksesi ja antaudu nautinnolle.

Panosta sisustukseen

Seksi on myös visuaalista, joten tee makuuhuoneestasi mahdollisimman kutsuva. Panosta kunnon lakanoihin ja imartelevaan valaistukseen.

Kokeile uutta kosketusta

Harjoitelkaa erilaisia tapoja stimuloida toista. Vaihtele kosketustasi hellästä intensiiviseen. Kokeilkaa eri kulmia ja tapoja koskettaa. Ylös ja alas -liikkeen sijaan voit esimerkiksi koskettaa häntä pyörivillä liikkeillä. Kun kokeilet eri tyylejä, opit vähitellen, mistä kumppanisi todella pitää.

Puhu tuhmia

Tarkkaile kumppanisi reaktioita. Kun puhut tuhmia, vältä kirosanoja, ole sen sijaan innostunut ja avoin.

Kastele itsesi

Seksi suihkussa kuulostaa hauskalta, mutta kitka voi tehdä aktista lopulta melko epänautinnollista.

Kokovartalokokemus

Kumppanisi koko vartalo on ilon ja nautinnon keidas. Kiinnitä ylimääräistä huomiota hänen jalkoihinsa, pakaroihinsa, käsivarsiinsa, varpaisiinsa ja selkäänsä. Ideana on tutkia ja löytää toisesta ne paikat, joista hän pitää erityisen paljon.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock/Robert Kneschke

Lue myös:

    Uusimmat