10 asiaa, jotka naiset tekevät ennen seksiä

Suurin osa naisista turvautuu tuttuihin tapoihin ennen seksiä. 

Spontaani seksi on toki ihanaa, mutta joitain tiettyjä etuja löytyy siitäkin, että tietää etukäteen harrastavansa kohta seksiä.

Vaikka miehet eivät juurikaan välitä tällaisista asioista, naisista on mukavaa tietää etukäteen, jos peitto heiluu pian. Miksi? Koska on joitain asioita, joka jokainen nainen tekee, jos tietää pääsevänsä pian petipuuhiin. Etenkin jos suhde ei ole vielä kovin vakavalla pohjalla. Metro-sivusto listasi kymmenen tällaista tapaa.

1. Ihokarvoista eroon

Naisten iho ei ole vuorokauden ympäri sileä ja pehmeä. Talviaikaan kaikki naiset eivät välttämättä edes ajele ihokarvojaan, jos kuumia puuhia ei ole tiedossa.

Siksipä petipuuhien ennakoimiseen liittyy aina ihokarvojen ajelu tai vahaus.

2. Varpaankynsien lakkaaminen

Monen naisen mieltymyksiin kuuluu myös varpaankynsien siistiminen ja lakkaaminen ennen seksiä. Vaikka miehet tuskin kiinnittävät asiaan minkäänlaista huomiota, naisesta itsestään punaiset varpaankynnet voivat tuoda petipuuhiin juhlan tuntua.

3. Pieni panikointi

Vaikka seksiä olisi harrastettu viimeksi edellisenä päivänä, liittyy seuraavaan kertaan edelleen lyhyt panikointi. "Mitä, jos teen jotain väärin?" "Mitä, jos seksi on jotenkin radikaalisti muuttunut viimeisen vuorokauden aikana?"

Vaikka nainen panikoisi hetken, panikointi muuttuu pian kiihottavaksi odotukseksi.

4. Alusvaatteiden valitseminen

Luulitko harrastaneesi spontaania seksiä? Jos naisella oli yhteensopivat alusvaatteet päällään, mies ei ollut se, joka teki päätöksen seksin harrastamisesta.

5. Vaatteiden valitseminen

Vaikka vaatteet lähtisivätkin nopeasti pois, on tärkeää, että niiden valitsemiseen käytetään silti aikaa. 

Vaatteiden tulee olla tyylikkäät, mutta seksikkäät, eikä niissä saa olla liikaa nappeja. Vaatteet pitää saada äkkiä pois päältä, kun tarve iskee.

6. Ehkäisyn pohtiminen

Saako naisella olla kondomeja vai vaikuttaako se liian innokkaalta? Jos naisella ei ole kondomeja, onko se huono juttu?

Parempi katsoa kuin katua.

7. Ystäville tekstaaminen

Kyllä. Naiset tekstaavat aina ystävilleen ennen mahdollisia seksipuuhia. Ja niiden jälkeen.

Tytötkin tykkäävät retostella ja vaihtaa kokemuksia.

8. Lista asioista, joita pitää ottaa mukaan...

Jos nainen on menossa miehen luokse yöksi, pohtii hän luonnollisesti, mitä ottaa mukaan. Pastilleja, hammasharja, hiusharja, meikkejä, puhtaat alusvaatteet...

9. ... Listan unohtaminen

Kaikki mukaan aiotut asiat tietysti unohtuvat ja seurauksena on kotimatka seuraavana aamuna sotkuisella tukalla, edellispäivän vaatteilla ja aamuhengityksellä varustettuna.

10. Lasi viiniä – tai kaksi

Valmistautuminen yksinkertaisesti vaatii lasin viiniä. Toinen lasi viiniä nautitaan hetki ennen lähtöä.

Lähde: Metro

***

Lue myös:

    Uusimmat