10 asiaa, joita et tiennyt Jennifer Anistonista

Jennifer Aniston muistetaan ikuisesti Frendit-sarjan Rachelina, mutta kaunotar tunnetaan myös hyvin monen komediaelokuvan päätähtenä. Tiesitkö näyttelijästä nämä asiat?

Näyteltyään valloittavaa Rachelia Frendit-sarjassa Jennifer Anistonista on tullut yksi maailman puhutuimmista naisista. Kaunotar on Golden Globe -palkinnonkin voittanut lahjakas näyttelijä, jolla on todelliset komediennen kyvyt. Parhaillaan Jennifer nähdään Just Go With It -elokuvassa yhdessä Adam Sandlerin kanssa. Tiesitkö tähdestä nämä Digitalspy.co.uk:n listaamat asiat?

1. Jennifer Karen Aniston syntyi 11. helmikuuta 1969 Sherman Oaksissa, Kaliforniassa. Hänen isänsä on Days Of Our Lives -sarjan tähti John Aniston ja äitinsä entinen näyttelijä Nancy Dow. Hänellä on kaksi velipuolta nimeltä Alex ja John.

2. Hän kävi New Yorkissa La Guardian esittävien taiteiden koulua, jota kutsutaan myös nimellä Fame school. Muihin huomattaviin oppilaisiin kuuluu esimerkiksi Al Pacino, Robert De Niro ja Adrien Brody.

3. Jennifer on myös taiteellinen. Hänen tekemänsä maalaus oli esillä Manhattanin Metropolitan Museum of Art -taidemuseossa, kun hän oli vain 11-vuotias. Vaikuttavaa!

4. Hän saattaa nyt olla tyyli-ikoni, mutta myöntää omistaneensa yläasteella ja lukiossa vähemmän sliipatun tyylin.

– Minulla oli mini-irokeesi joka ylsi juuri korvieni yläpuolelle. Ja käytin paljon nestemäistä rajauskynää, Jennifer on kertonut.

5. Ennen kuin Jenniferistä tuli kuuluisa, hän ehti työskennellä vastaanottovirkailijana, tarjoilijana, puhelinmyyjänä ja polkupyörälähettinä. Hän on kokeillut taitojaan myös mainostoimistossa, kauneussalongissa ja jäätelökioskissa.

6. Jennifer on esiintynyt kolmessa musiikkivideossa: Tom Petty & The Heartbreakersin Walls -videolla, The Rembrandtsien Ill Be There For You -videolla ja Melissa Etheridgen I Want To Be In Love -videolla.

7. Hänellä on kaksi koiraa: Walesin Corgin ja terrierin risteytys Norman ja valkoinen saksanpaimenkoira Dolly.

– Jos saisin laittaa Normanin johonkin elokuvaan, tekisin sen oikopäätä. Hänen ilmaisunsa ovat täydellisiä. Hänestä pitäisi tehdä lyhytelokuva, Jennifer vitsailee.

8. Huolimatta maailmanmatkaajan elämäntyylistään Jennifer potee lentopelkoa.

– Tiedän, että lentokoneesta ja sen aerodynamiikasta on olemassa selvät teoriat, mutta silti… kyseessä on sentään iso, painava lentokone!

9. Vuonna 2005 artisti Anssi Kela kirjoitti kappaleen nimeltä Jennifer Aniston. Sanoituksissa Kela näkee öisin toistuvasti unta, jossa juoksee Jennifer Anistonin kanssa ulos aurinkoon. Kenties tämä ei ollut uutinen suomalaisille – ehkä uutta tietoa oli ennemminkin se, että brittiläissivusto Digitalspy.co.uk on listannut tiedon sivuilleen.

10. Hänen elämänsä saattaa olla melko täydellistä, mutta jos hän voisi vaihtaa paikkaa jonkun kanssa, kuka se olisi?

– Haluaisin olla yhden päivän ajan Oprah. Tai sitten olisin vakooja. Hyvin hohdokas Monacossa asuva vakooja, joka pelaisi pokeria ja olisi suhteessa Daniel Craigin kanssa, Jennifer paljastaa. Kuulostaa hyvältä!

Tutustu myös näihin tähtiin:

Lisää Jennifer Anistonista:

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja