10 asiaa, joita et tiennyt Hugh Jackmanista

Karismaa huokuva australialaisnäyttelijä Hugh Jackman muistetaan parhaiten Wolverine-roolistaan. Tiesitkö nämä asiat tästä tähdestä?

Näyttelijä Hugh Jackman muistetaan kenties parhaiten X-Men-elokuvien lihaksikkaana Wolverinena. Mies on tähdittänyt myös muun muassa elokuvia Van Helsing, The Prestige ja Australia. Parhaillaan miehellä on työn alla rooli useammassakin elokuvassa. Tiesitkö nämä Digitalspy.co.uk:n listaamat kymmenen asiaa tästä seksikkäästä 42-vuotiaasta karpaasista?

1. Jackman syntyi 12. lokakuuta 1968 Sydneyssä isälleen Chrisille ja äidilleen Gracelle. Hän on nuorin viiden sisaruksen parvesta – veljiä on kaksi ja siskoja kaksi.

2. Jackman kieltäytyi mahdollisuudesta näytellä Haroldin, Loun ja Madgen kanssa legendaarisessa australialaisessa saippuasarjassa Neighbours vuonna 1991. Sen sijaan mies valitsi opiskelut esittävän taiteen koulussa Western Australian Academy of Performing Arts. Pitemmällä tähtäimellä Hugh teki todennäköisesti ihan oikean valinnan.

3. Naisten päät pyörälle saava Jackman äänestettiin People-lehden viidenkymmenen maailman kauneimman ihmisen joukkoon viisi vuotta peräkkäin vuosina 2000–2004. (Eikä ihme!)

4. Ennen kuin Jackman nousi Hollywood-kuuluisuudeksi, hänen täytyi köyhäillä kuten muidenkin tavallisten tallaajien oudoilla osa-aikatöillä rahoittaakseen opintonsa. Hän on esimerkiksi esiintynyt pellekaksikossa nimeltä Coco ja Bozo. Pelleillä oli tapana kiipeillä roskasäiliöihin ja heitellä tosiaan kananmunilla.

5. Jackman ei melkein onnistunut saamaan kuuluista rooliaan Wolverinena. Alun perin siihen kaavailtiin Dougray Scottia, mutta hänen täytyi kieltäytyä roolista sitouduttuaan mukaan Vaarallinen tehtävä 2 -elokuvaan.

6. Nuoruudessaan Jackman joutui työskentelemään bensa-asemalla saadakseen vähän ylimääräistä rahaa. Hän päätti kuitenkin luopua työstään (jossa sai noin seitsemän euroa tunnilta), kun hänen työkaveria uhkailtiin haulikolla.

7. Älä epäile, etteikö Jackman heittäytyisi tekemään omia stunttejaan. X-Menin kuvauksissa mies loukkasi kiveksensä valjaissa, kun yritti kuuden 1,8 metrin hyppyä Vapaudenpatsaan näköismallin päältä.

8. Jackmanin karisma ja komea ulkonäkö ei miellytä vain katsojia – hänen kanssanäyttelijänsäkin pitävät miehestä.

– Hänen säteilemänsä rakkaus on mahtavaa, kertoo Ashley Rudd.

– Hän on täydellinen mies, väittää Rebecca Romjin.

– Niin naiset kuin miehet ovat sulaa vahaa, kun Jackman riisuu paitansa, Maureen Lipmann lisää.

9. Jackman ei kuitenkaan ole täydellinen – hän on likinäköinen. Kun mies juontaa suoria lähetyksiä (kuten Saturday Night Live, The Tonys), hän opettelee usein käsikirjoituksen ulkoa, koska ei pysty lukemaan niitä lukulaitteelta.

10. Yksi Jackmanin epätavallisista julkkisystävistä on mediamoguli Rupert Murdoch.

– Rupert on todella perhekeskeinen mies. Hän on aina uskomattoman kiinnostunut lapsistani ja meillä onkin tapana viettää aikaa hänen luonaan Boxing Day-päivänä, Jackman on kertonut.

Tutustu myös näihin tähtiin:

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja