Mainos

10.9.2002 Syksyinen salaatti Palacen tapaan

Vieraana keittiömestari Sami Rekola Palace Gourmet -ravintolasta

Syksyinen salaatti Palacen tapaan eli salaatti balsmicolla mehustetuista torvisienistä ja pekaanipähkinöistä

lehtisalaattia, vuonankaalia ja mitsumi-salaattia
2 dl tuoreita mustia torvi- tai muita sieniä
2 rkl pekaanipähkinöitä
2 ohutta viipaletta pekonia
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 kpl keitettyä mustajuurta
1 rkl rypsiöljyä
suolaa, valkopippuria

1. Huuhdo ja valuta salaatinlehdet.
2. Paista suikaloitu pekoni rapeaksi kuumalla pannulla. Lisää torvisienet ja pähkinät.
3. Sekoita ja lisää etikka sekä öljy. Anna etikan haihtua kuumalta pannulta.
4. Kaada pannun sisältö revittyjen salaattien ja paloiteltujen mustajuurien joukkoon. Sekoita ja mausta. Tarjoa heti.

- Toim. Kati Nappa

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.