10.9.2002 Syksyinen salaatti Palacen tapaan

Vieraana keittiömestari Sami Rekola Palace Gourmet -ravintolasta

Syksyinen salaatti Palacen tapaan eli salaatti balsmicolla mehustetuista torvisienistä ja pekaanipähkinöistä

lehtisalaattia, vuonankaalia ja mitsumi-salaattia
2 dl tuoreita mustia torvi- tai muita sieniä
2 rkl pekaanipähkinöitä
2 ohutta viipaletta pekonia
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 kpl keitettyä mustajuurta
1 rkl rypsiöljyä
suolaa, valkopippuria

1. Huuhdo ja valuta salaatinlehdet.
2. Paista suikaloitu pekoni rapeaksi kuumalla pannulla. Lisää torvisienet ja pähkinät.
3. Sekoita ja lisää etikka sekä öljy. Anna etikan haihtua kuumalta pannulta.
4. Kaada pannun sisältö revittyjen salaattien ja paloiteltujen mustajuurien joukkoon. Sekoita ja mausta. Tarjoa heti.

- Toim. Kati Nappa

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja