10.11. Kalkkunarullat ja sinappinen perunasalaatti

Kalkkunarullat

  • 4 kpl kalkkunan fileeleikkeitä
  • 1 prk esim. pippurituorejuustoa
  • suolaa
  • viherpippuria

Nuiji leikkeitä tarvittaessa ohuemmiksi. Mausta ne kevyesti suolalla. Levitä juustoa fileelle, kääri se tiukaksi rullaksi ja kiinnitä cocktailtikulla. Mausta suolalla ja viherpippurilla ja paista pannulla kypsäksi tai kypsennä uunissa 200 asteessa 20 min.

Sinappinen perunasalaatti

  • 8 perunaa
  • 1 punasipuli
  • 1 ruukku rapeaa salaattia
  • Kastike:
  • 1 rkl karkeaa dijon-sinappia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1-2 tl punaviinietikkaa
  • 1 murskattu valkosipulin kynsi
  • mustapippuria

Keitä perunat kypsiksi ja jäähdytä. Leikkaa ne kuuteen osaan. Suikaloi sipuli ja revi salaatti haarukkapaloiksi. Yhdistä kaikki raaka-aineet kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset vispilällä ja sekoita kastike salaatin joukkoon. Tarjoile kalkkuna rullien kanssa.

Reseptit: Alex Nurmi /Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat