Mainos

1,5 miljoonan euron huumeet poliisin haaviin

Helsingin poliisi takavarikoi muun muassa 155 kiloa hasista Helsingin Albertinkadulla sijaitsevasta asunnosta. MTV:n uutisten tietojen mukaan tekijät ovat ravintolamaailmassa viihtyviä nuoria.

Helsingin poliisi on paljastanut ison huumejutun. Takavarikoidun hasiksen, amfetamiinin ja ekstaasin arvo on noin 1,5 miljoonaa euroa. 10 ihmistä on vangittu.

Poliisin mukaan huumeista olisi saatu noin 600 000 käyttöannosta.

Helsingin poliisi takavarikoi 155 kiloa hasista, viisi kiloa amfetamiinia ja 11 000 ekstaasitablettia. Lisäksi poliisin haltuun on saatu noin 100 grammaa kokaiinia ja kaksi asetta.

MTV:n uutisten tietojen mukaan tekijät ovat nuoria, ravintolamaailmasta tuttuja pintaliitäjiä. Heidän päätuotteenaan on ollut kokaiini.

Huumepoliisi pääsi huumausaineiden maahantuonnin järjestäneen ryhmän jäljille, kun poliisin kenttäryhmä otti yhden päätekijäksi epäillyn henkilön kiinni etsintäkuulutuksen perusteella 5.7.2007.

Kiinnioton yhteydessä epäillyn käytössä olleesta Punavuoressa Albertinkadulla sijainneesta asunnosta löytyi 155 kiloa hasista.

Myöhemmin tutkinnan yhteydessä takavarikoitiin keskustan hotellin säilytyslokeroon kätkettynä ollut matkalaukku, joka sisälsi viisi kiloa amfetamiinia ja 11 000 ekstaasitablettia. Kokaiini ja aseet takavarikoitiin rikoksesta epäiltyjen kiinniottojen yhteydessä.

Pääosa huumausaineista oli poliisin tietojen mukaan salakuljetettu Suomeen rekka-autolla Hollannista ja ne oli tarkoitettu levitettäväksi katukauppaan Suomessa.

Asia on siirretty syyttäjälle syyteharkintaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.