Toscanalainen leipä

Fettuttaa ei saisi kutsua vain tavalliseksi valkosipulileiväksi, vaikka sen päällä onkin pelkästään valkosipulia ja oliiviöljyä.

4 hengelle

  • 4 isoa viipaletta suolatonta leipää (maalaisleipää)
  • 2 valkosipulinkynttä hieromiseen
  • 1 kuppi neitsytoliiviöljyä
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

Herkun salaisuus on tyrmäävän ihana toscanalainen neitsytoliiviöljy. Reseptiin voi todella rakastua sydänjuuriaan myöden.

- Paista leivät grillissä.

- Kun palat ovat vielä kuumat, hiero niihin valkosipulia.

- Pirskota hellästi neitsytoliiviöljyä palojen päälle.

- Mausta pienellä määrällä suolaa. Tarjoile heti!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!