Terästetty kalaseljanka
Kalaseljanka toimii juhlien alkukeittona tai koko perheen pääruokana.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
4 annosta
- 1 rkl öljyä
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
- pala selleriä
- 1 rkl tomaattisosetta
- 8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 400 g kirjolohta paloina
- 2 maustekurkkua
- 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- (suolaa)
- tilliä hienonnettuna
Valmistusohje
Hienonna sipulit, suikaloi porkkanat ja selleri. Kuullota kasviksia öljyssä. Lisää tomaattisose, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.
Lisää keittoon kirjolohipalat ja suikaloitu maustekurkku. Keitä kypsäksi. Mausta Mausteisella etikalla, tillillä ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa keiton kanssa halutessasi smetanaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti