Sitruunaiset suklaapalat
Nopeaa leivottavaa, kun vieraita on useita.
20 kpl
- 1 pkt sitruunakakkuaineksia
Kuorrutus
- 2 ½ dl tomusokeria
- 1 rkl kaakaojauhetta
- 4 rkl vahvaa, kylmää kahvia
- 3 rkl sulatettua margariinia
- 2 tl vaniljasokeria
- kookoshiutaleita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele ja jauhota uunipannu. Sekoita sitruunakakkuainekset pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada taikina pannuun.
2. Paista valmiiksi uunin keskitasolla n. 10 minuuttia.
3. Sekoita sillä aikaa kaikki muu paitsi kookos kuorrutukseksi kattilassa. Sulata miedolla lämmöllä.
4. Levitä kuorrutus kakun päälle heti sen tultua uunista. Ripottele päälle kookos, anna jäähtyä ja leikkaa ruuduiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti