Pustan pojan gulassikeitto
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 4:lle hengelle
- 400 g porsaanlihasuikaleita
- 2 sipulia
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl voita
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- n. 1 l lihalientä
- 1 prk tomaattimurskaa
- 4 perunaa
- 2 paprikaa
- ½ dl punaviinietikkaa
- 3 tl paprikajauhetta
- 1 laakerinlehti
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi perunat. Halkaise paprikat ja poista siemenkota. Suikaloi paprika ja sipuli sekä hienonna valkosipulin kynnet. Lämmitä voi kattilassa ja lisää lihasuikaleet. Paista hetki ja lisää sipulit, paprikat, paprikajauhe sekä tomaattipyree. Kuullota hetki ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää lihaliemi, tomaattimurska ja laakerinlehti. Anna poreilla noin 25 minuuttia. Lisää kuutioidut perunat ja punaviinietikka. Hauduta vielä noin 15-20 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti