Pastasalaatti tonnikalalla ja rucolalla
Julkaistu
Nopeaa ja helppoa valmistaa!
Neljälle
- 500 g fusillipastaa
- 1 prk tonnikalaa öljyssä
- 3-4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1-2 dl mustia oliiveja
- rucolaa
- 3 tomaattia lohkoina
Kastike
- 1 ½ dl oliiviöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- suolaa ja mustapippuria
- 2 rkl vettä
- 1-2 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, mausta.
2. Keitä pasta kypsäksi.
3. Sekoita kaikki ainekset vadilla, lusikoi päälle kastike.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät