Mikromunakas
Julkaistu
Munakas valmistuu helposti myös mikrossa! Mikromunakkaan voit valmistaa niin kotona kuin toimistollakin. Samalla säästät myös sähköä perinteiseen pannulla paistamiseen verrattuna. Voit sekoittaa munakasmassaan myös juustoa, nakkipaloja tai makkaraa, tai mitä nyt mieleen juolahtaa.
- Aktiivinen valmistusaika: 1min
- Kokonaisvalmistusaika: 4min
- Annosmäärä: 1 annos
Ainekset
- 2 kananmunaa
- ripaus suolaa
- 1-2 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl vettä tai kermaa
Valmistusohje
- Sekoita ainekset mikroaaltouunin kestävässä reunallisessa pienessä kulhossa haarukalla.
- Kypsennä täysteholla mikrossa minuutti kerrallaan 1–3 minuuttia.
- Nauti!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät