MasterChef: Lauantai-illan pelastus (Sieni-sipulileipä) – Timon resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- Vaalea paahtoleipä
- 1 dl Sieni
- 1 dl Pilkottu sipuli
- 1 dl Siivuttu tomaatti
- 1 dl Majoneesi (Hellmans)
- 1 tl Savupaprika
- 1 tl Raastettu valkosipuli
- 3 dl Raastettu Alppi Kreivi-juusto
Valmistusohje
Pilko sienet ja sipuli pieniksi. Lisää pilkotut sienet ja sipuli kattilaan pienen nokareen voin kanssa ja kuullota pehmeiksi. Lisää 1dl juustoraastetta ja muhenna.
Pilko tomaatit ohuiksi siivuiksi. Voitele leivät majoneesilla. Täytä juustolla ja täytteillä. Grillaa leivät pannulla, grillissä tai voileipägrillissä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät