Marski Barin mocktailit
Marski by Scandic -hotellin Marski Barin alkoholittomia hävikkkimocktaileja tehtiin Huomenta Suomen lähetyksessä helmikuussa 2024. Testaa kotona!
Espresso Martini
- 8 cl kahvia
- 3 cl hävikkikahvisiirappia
- 2 cl vaniljasiirappia
- pala appelsiininkuorta
Sweet Peppa
- 5 cl hävikkipekonisiirappia
- 2 cl omenacordialia
Mr Fox
- 4 cl pihlajanmarjasiirappia
- 3 cl tuorepuristettua sitruunanmehua
- 5 cl karpalomehua
Valmistusohje
Espresso Martini:
Ravistetaan jäiden kanssa, coupette-lasi, 3 kahvipapua koristeeksi.
Sweet Peppa:
Rakennetaan lasiin jäiden kanssa, toppaus soodalla, koristeeksi kuivattu omenansiivu.
Mr Fox:
Ravistetaan jäiden kanssa, siivilöidään on the rocks -lasiin, lisätään jäät ja koristeeksi Fazerin kettukarkki tikussa.
Sokerisiirappi
Sokerisiirappiin helppo perusohje on 1:1 (1L vettä ja 1kg sokeria) ja nämä simppelisti sulatetaan yhteen kattilassa, kunnes seos on kirkasta.
Sokerisiirapin peruspohjaan on sitten helppo lisäillä erilaisia ainesosia mausteeksi, kuten vaniljasiirapin teossa vaniljatankoja, pekonisiirapissa paistettua pekonia jne.
Seoksen annetaan jäähtyä ennen suodatusta, jonka jälkeen siirappi on valmis!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin