Marinoitu kalkkunanrinta

Osta kevyesti savustettua kalkkunanrintaa, se on sekä mehevää että kätevää tarjoilla.

Kuudelle

  • 600-700 g savukalkkunanrintaa
  • 1 salottisipuli
  • 1 iso vihreä omena
  • 3-4 dl omenasiideriä

Lisäksi

  • keitettyä, puristettua perunaa
  • voitaikinapasteijoita

Valmistusohje

1. Pane liha kulhoon. Silppua sipuli ja kuorittu omena. Sekoita sipuli- ja omenasilppu sekä siideri ja kaada lihan päälle. Anna marinoitua vuorokauden viileässä. Kääntele lihaa pari kertaa.

2. Viipaloi liha, asettele vadille ja lusikoi vähän marinadia päälle.

3. Tarjoile lisäksi keitettyä puristettua perunaa. Voitaikinapasteijat esim. herkkusienimuhennostäytteellä ovat hyviä lisäksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!