Marinoidut surimi-kylmäsavulohirullat

Kesälläkin on helppoa syödä kevyesti. Nämä rullat sopivat myös laihduttajan ruokavalioon.

Ainekset

  • 300 g surimipuikkoja
  • 1 sitruuna
  • nippu tilliä
  • 100 g viipaloitua kylmäsavulohta

Valmistusohje

Sulata surimipuikot ja purista niiden päälle sitruunamehua. Leikkaa tilli hakkeeksi ja mausta surimi sillä.

Levitä kylmäsavulohiviipaleita laudalle ja aseta 2-3 marinoitua surimipuikkoa kunkin päälle.

Rullaa ja kiinnitä hammastikulla. Grillaa rullat nopeasti, ilman rasvaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.