Marinoidut surimi-kylmäsavulohirullat
Kesälläkin on helppoa syödä kevyesti. Nämä rullat sopivat myös laihduttajan ruokavalioon.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 300 g surimipuikkoja
- 1 sitruuna
- nippu tilliä
- 100 g viipaloitua kylmäsavulohta
Valmistusohje
Sulata surimipuikot ja purista niiden päälle sitruunamehua. Leikkaa tilli hakkeeksi ja mausta surimi sillä.
Levitä kylmäsavulohiviipaleita laudalle ja aseta 2-3 marinoitua surimipuikkoa kunkin päälle.
Rullaa ja kiinnitä hammastikulla. Grillaa rullat nopeasti, ilman rasvaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti