Lohirullia patongilla
Julkaistu
Jos osaat tehdä kääretortun, osaat tehdä nämä yksinkertaiset ja maukkaan lohileivokset. Täyte on maustettua tuorejuustoa, voit valita monien eri merkkien ja makujen väliltä.
Neljälle
- 200 g kylmäsavulohta viipaleina
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- basilikanlehtiä
- 1 patonki
- ruohosipulia
Valmistusohje
1. Asettele lohiviipaleet limittäin muovikelmun päälle. Levitä juusto ja basilika viipaleille. Kääri lohi kelmun avulla rullalle.
2. Laita pakkaseen 20 minuutiksi.
3. Paloittele patonki. Viipaloi lohirulla ja asettele palat patonkiviipaleille. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät