Lohi-katkaraputoast

Toast lohen ja katkarapujen kanssa on ihana, vanha makupala – mutta edelleen yksi helpoimmista ja maukkaimmista asioista, joita voi valmistaa!

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 2 rkl voita paistamiseen

Lohi-katkarapuseos

  • 1 dl majoneesia
  • 2 dl katkarapuja
  • 1-2 rkl tilliä
  • 100 g savulohta
  • 1 maustemitta suolaa ja jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Paloittele lohi ja katkaravut pienemmiksi paloiksi, sekoita majoneesin kera. Mausta tillillä, suolalla ja pippurilla.

2. Paista leipäviipaleet voissa. Leikkaa pois reunat. Jaa leivät kolmioiksi.

3. Asettele salaatinlehdet vadille. Laita päälle puolet kolmioista, päälle nokare lohiseosta ja loput kolmiot kansiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!