Lämmin kasvisvati kinkun kera
Jos sinulla on aikaa, keitä kukkakaali kokonaisena. Muuten se kannaattaa jakaa pienempiin kimppuihin keittoajan lyhentämiseksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- Neljälle
Kasvikset
- 1 kukkakaali
- 8 pientä porkkanaa
- 250 g vihreitä papuja
- 4 isoa perunaa
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 8 viipaletta kinkkua
Kastike
- 2 dl kermaviiliä
- 1-2 rkl majoneesia
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Lisäksi
- Kinkkua
Valmistusohje
1. Keitä vihannekset ja valuta ne.
2. Asettele vihannekset vadille kinkun kera.
3. Sekoita kastike ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti