Kinder-jäätelö – tarvitset vain neljä ainesosaa!
Julkaistu
Pääsiäisen jälkiruoan voit valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen. Kinder-patukat antavat jäätelölle upean maun ja pehmeät patukat sopivat jäätelöön hyvin rakenteensakin puolesta. Voit koristella jäätelön halutessasi myös näyttäväksi kermavaahdolla ja makeisilla. Jos haluat, voit tehdä jäätelölle myös pohjan kääretorttulevystä tai keksinmuruista. Jäätelön voit tarjota kakun muotoisena tai ottaa siitä palloja jäätelökauhalla
- Aktiivinen valmistusaika: 15min
- Kokonaisvalmistusaika: 3h 15min
- Annosmäärä: 8 annosta
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 5 dl kuohukermaa
- n. 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
- 1 tl vaniljasokeria
- 5 x 43 g Kinder Bueno Suklaapatukoita
Pinnalle
- 2 x 43 g Kinder Suklaapatukoita
Valmistusohje
- Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri.
- Hienonna Kinder patukat ja sekoita joukkoon.
- Laita jäätelöseos rasiaan tai leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan ja laita pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli. Irrota vuoasta ja laita tarjolle tai ota palloja jäätelökauhalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti